Commentaren: 3
 • #3

  Tony Unitly (donderdag, 30 mei 2019 20:59)

  Hey Piebe, ik heb jouw 7D-MKII afgelopen zondag bij jou opgehaald, ben er super tevreden over! Toen ik gisteren jou nog wilde opzoeken via Marktplaats bleek je er niet meer op te staan. Maar gelukkig vond ik jouw website-naam terug in de exif van de camera :-) dat was je nog vergeten te verwijderen (gelukkig)! Alles al verkocht trouwens?

  Wat een prachtige foto's zie ik van jou op deze website voorbij komen! Echt super! Het is ook een erg mooie site. Heb je die zelf gebouwd? Als je nog wat dingen van mij wilt zien kun je op mijn naam googlen. De recente dingen staan op mijn Instagram account. Mijn website www.Photogenetics.nl heeft al een jaar of 6 'achterstallig onderhoud' helaas. Ik heb er helaas niet zo veel tijd meer voor, het is te bewerkelijk. Heb jij nog een suggestie voor mij? Jouw site ziet er goed uit en werkt lekker vlot. Lijkt mij ook wel wat!

  Hoor graag nog van je (via mijn website (contact) zou je evt een berichtje kunnen sturen.

  De groeten en tot ziens of horens!
  Tony Unitly uit Oldenzaal

 • #2

  bauke pietersma (dinsdag, 14 mei 2019 21:43)

  Hallo Piebe,

  Na meer dan 15 jaar ben ik weer eens bezig met de stamboom
  van mijn moeder Joukje Jeltje Fokkes Pietersma-van den Berg.

  Destijds noteerde wat U betreft het volgende:
  Piebe van den Berg X 7 5 1975 Hielkje Trijntje Anna Jagersma
  *22 12 1951 Leeuw- Leeuwarden *15 5 1954 Lemmer
  arden(zkh) verkoopster juwelierszaak
  chemisch analist D.E. vader:Jildert
  moeder:?
  is ook fotograaf
  woonplaats Joure
  kinderen:
  1.Fokke Jildert
  *28 12 1976 Drachten(zkh?)
  had scheikunde gestudeerd;woont in Groningen samen
  2.Marije Grietje
  *13 9 1979 Sneek(zkh)
  studeert Frans;woont in Joure samen
  3.Amarins Jantje
  *26 7 1984 Sneek(zkh)
  4.Reino Rixte
  *4 12 1986 Heerenveen(zkh)

  Kunt U mij inlichten omtrent hun huidige status,woonplaats
  en beroep?
  De (officieele)namen etc.van de partners zijn uiteraard
  ook welkom.
  Zonodig mag U mij telefoonnummer of E-mailadres
  opgeven van betrokkene,zodat ik daar zelf contact mee
  kan opnemen.

  Gaarne mijn dank.

  Met vriendelijke groeten,

  Bauke Pietersma,
  p/a Verpleegtehuis 'Nei Bertilla',
  Burg.Wuiteweg 140,
  9203 KP Drachten.
  tel.06-46673814

 • #1

  Nieske (BNN) (donderdag, 18 april 2019 20:02)

  Gave serie van China...
  ik zag je met een Sony lopen...
  heb je daar alles mee gefotografeerd??
  mooie foto's vooral de portretten zijn geweldig Piebe!!

  Groet Nieske

Piebe is erg geïnteresseerd in jouw mening. Laat een bericht achter in het gastenboek.